T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2017-2018 YILI OKULUMUZ MEZUNİYET TÖRENİ

NECİP FAZIL KISAKÜREK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ CEMİL MERİÇ KÜLTÜR MERKEZİ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILMIŞTIR. TÖREN PROGRAMININ SUNUMUNDA BİZLERE YARDIMCI OLAN OKULUMUZ MÜZİK ÖĞRETMENİ HİLMİYE AYKOL´A VE DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ GÖKHAN KORKMAZ´A TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ. AYRICA ÖĞRENCİLERİMİZE DİPLOMA TAKDİMİ İÇİN PROGRAMA KATILAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİ AİLELERİNE DE AYRICA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ.

İBRAHİM KUZAN

MÜDÜR YARDIMCISI